Momo

En fjärdedel

Otrohet

Kategori: Noveller

Hej!

Den här novellen skrev jag för jättelänge sen och kände att nu var det dags att lägga upp den här.

Kramis! ♥

 

 

Ärligt talat trodde jag inte du skulle se på mig igen efter det som hänt. Att du skulle vända mig ryggen, eller skrika på mig tills dina stämband sprack. Ända tills du skulle hosta blod, ända tills dina tår kanaler skulle svämma över, tills du gav mig en rejäl örfil.
Men du gjorde inget utav det den dan, du hade bara stirrat på mig med tomma, gröna ögon och inte rört dig ur fläcken. Du hade stått så i minst en halvtimme innan du rusat ut, dragit på dig dina slitna converse och smällt igen dörren efter dig. Och jag hade låtit dig gå. Som den idiot jag var och är lät jag dig gå. Jag sprang inte efter, smsa inte, ringde inte. Jag gjorde inget för att få dig att se dig om, men på något sätt gjorde du det själv.

Du höll på att chocka omkull mig när du stod där på trappan i förra veckan. Du hade lett så där ofattbart vackert, dragit ditt ljusbruna hår ur ögonen och försynt sagt;
”Hej!”
Exakt där fick du mig att smälta, jag kunde knappt stå på benen. All sorg du åsamkat mig försvann, som om den aldrig existerat. Du hade frågat om du fick komma in, och det hade du såklart fått. Jag hade gjort allt som du bad mig om, och sedan hade vi slagit oss ner vid köksbordet.

”Vi måste prata.”
Så hade du sagt, med allvarlig min och utan en antydan till leende började du anklaga mig, så som du skulle ha gjort den gången jag berättat. Då jag berättat för att lätta mitt samvete. Du skällde på mig, nästintill skrek, men du slog inte till mig som jag trodde du skulle göra. Men du började snyfta och snart föll tårarna nedför dina kinder. Då hade jag sträckt ut min hand och försiktigt rört vid din bleka kind. Du hade dragit dig undan direkt, men slutat skrika. Jag hade ställt mig upp och gått runt bordet till din sida, lagt armarna om dig och gång på gång viskat;
”Förlåt mig, min ängel. Förlåt för smygandet, elakheten och galenskapen.”

Jag skulle aldrig tittat åt någon annan.

Du hade inte slagit bort mina händer, du hade låtit de ligga kvar, men du hade heller inte slutit dina armar om mig tillbaka.

Det hade inte sårat mig, inte det minsta, för jag visste att jag sårat dig mer. Så jävla ofantligt mycket mer! Men du hade med ens ställt dig upp, tryckt mig mot väggen och morrat fram;

”Vem är jäveln?”

Jag hade då förskräckt pressat mig hårdare mot väggen och skakat på huvudet. Du skulle inte få skada någon utomstående. Men du hade tryckt mina armar hårt mot väggen och pressat din kropp mot min. Jag hade vänt mig bort, försökt slingra mig ur ditt grepp, för då skrämde du mig något totalt. Men du hade vänt mitt ansikte mot ditt, och just då kändes det som om allt brast. Mina tårar började rinna, och ditt grepp om mig lossnade. Jag hade kastat mig i dina armar, och hårt knutit mina armar kring din hals.
”Jag älskar dig och ingen annan, för fan! Släpp den människan som inte betyder ett skit, och fokusera på oss. Förlåt att jag låter egoistisk, men du måste förstå när jag säger att jag inte tänker avslöja personen i fråga.”
Han hade inte förstått, han hade slagit sig fri från mina armar och slängt mig hårt i väggen. Jag hade tappat andan och inte kunnat reagera då du tog min mobil och ilsket tryckte på alla knappar. Mina tårar strömmade nu o hejdade med en sådan kraft och fart att jag inte kunnat andas när jag väl fick tillbaka andnings förmågan. Jag vet att du ringde alla killar i min telefonbok just då och sa upp åtminstone 30 bekantskaper och raderade alla nummer.

Men jag kunde inte hata dig, jag kan inte hata dig.
Du är och förblir mitt allt.

 

 

För även om du slet av mig mina vingar så flög jag ändå på rosa moln bredvid dig.

Stil i höst

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Din stil i din mening: Dämpad men ändå livfull, jag klär mig aldrig likadant två dagar i rad.
Favoritbutiker inför hösten: New Yorker, Cubus och Deischmann (skoaffär) :)
Tre saker på höstens önskelista: En mysig halsduk i någon härlig färg, en ny mössa och öronmuffar.
Ditt senaste köp: Örhängen från Ur & Penn XD
Do's and dont's: Har inga. Fast jag har aldrig rosa och rött på mig samtidigt o.o''
Vad inspireras du av: Höstens färger och kylan som får mig att inspireras till olika varma klädval.
De bästa basplaggen inför hösten: Ett par rejäla boots som håller även på vintern, en stickad tröja i någon härlig färg, ett par jeans som funkar till allt och en skinnjacka. Mumma!
På fötterna i höst: Kängor.
Färger i höst: Sotgrått, djuplila, skogsgrönt och brunt. Vi slänger nog in lite rött också.
En ideal höstoutfit: Kängor, jeanskjol, benvärmare, stickad tröja och skinnjacka. (+ett par strumpbyxor)
Stilförebild: Jag har ingen, men jag bläddrar gärna igenom Elle och tittar på alla fina bilder :)

Into the black

Kategori: Bilder

Jag idag!

Plus mina fötter :)
Tjena tjena!
Jag la upp bilderna för att jag var nöjd med min outfit idag, kaj? Ibland lyckas jag, och idag så gjorde jag det.
Mahala hala, idag blev det inte lång skoldag. Jag gick till lunch, sen gav jag upp och drog hem p.g.a hemska magsmärtor. Men jag gjorde mitt spanskaprov och jag tror jag lyckades ganska skapligt faktiskt :)
En annan trevlig sak som inträffat är att jag lyckats hälla ut nästan hälften av mitt nya svarta nagellack. Vill ni veta vad jag gjorde? Jo, jag fick en plötslig lust att måla naglarna mitt i natten vilket jag visste att fadern inte skulle gilla, så jag gjorde det lite halvdiskret på mitt nattduksbord. Såklart bestämmer sig människan att han just då ska gå och lägga sig, så jag kastar mig på lysknappen och lyckas släcka innan han kommer upp. Ve och fasa, jag lyckas då glömma stänga korken på nagellacket och känner efter det så jag kan stänga det. Men istället för att greppa det så smäller jag ner det på sidan av nattduksbordet (mellan bordet och sängen) så det splattar ut färg på golvet. Jag grips såklart av panik och letar desperat efter papper så jag kan torka bort röran. Inget papper hittas, så det slutar med att jag idag vid tolvtiden då jag kommer hem sätter mig med en flaska nagellacksborttagning och några pads och skrubbar bort nagellacket.
Haha, jag är mest lättad över att det gick bort och inte särskilt ledsen för nagellacket XD

Aja, Ciao! ♥

Stanna hemma

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Tjena tjena!

Stannade hemma från skolan idag, jag orkade helt enkelt inte gå idag. Mamma lät mig otroligt nog stanna hemma, det kom lite som en chock...
Anywho's, jag har suttit framför datorn relativt lite idag och nu när jag väl satt mig vid den så kan jag inte sluta lyssna på Scissor Sisters album Ta Dah. Det är bara en aning beroende framkallande.
Jag blev lite småsur i morse när jag såg att det var så vackert väder utomhus. Men eftersom jag inte kunde gå ut så drog jag på mig myskläder (Stickad polo, stickade strumpor och pösbyxor) och hasade runt med en kopp te i högsta hugg. Jag vet inte om jag drar till skolan imorrn dock, har liksom ett spanskaprov som jag abolut inte vill missa. Konstigt nog är jag inte sarkastisk just nu, jag menar det ärligt talat.

Påtal om spanskan så ska jag plugga lite till nu.
Ciao! ♥

Sköldpaddan Ryu

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Hejsan Svejsan!

Jag snackade precis med Emma på skype, pratade om lite dittan och dattan då jag helt plötsligt kastar ur mig: "Jag älskar dig!" Inte i någon slags "confession" stil utan jag bara sa så för att jag ville. Jag ville att hon skulle förstå att jag säger vad jag tycker om människor. Och bara för att jag vill slå in det extra hårt i hennes lilla valnötshjärna (med kärlek såklart) så ska jag skriva en "Varför jag älskar Sköldpaddan Ryu-lista/text/whatever".

Jag älskar Sköldpaddan Ryu för att...

...även om hon kan vara en fullständig idiot ibland så är hon även mycket klok och har hjälpt mig med mycket.

...hon lyssnar väldigt uppmärksamt (när hon väl lyssnar).

...om man mår dåligt så piggar hon upp en.

...hon är så freakin' adorable.

...hon är den av mina få vänner som kan få mig att skratta åt ordet ost.

...när man blir sur på henne eller är redo att skälla ut henne efter noter så får hon en att le och skratta istället.

...hon finns där, i vått och torrt.

...hon får en att må bra, även om hon själv mår as.

...men mest av allt älskar jag henne för att hon får mig att tjuta som en bäbis bara av tanken på hur mycket jag saknar henne varje gång vi skiljs åt.


Så, det var all ostig femtiotalskärleksfilmisvartvitt känsla för idag.
Så.. Ryu... Förstår du nu?

Blubbeliblubb

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Tjena tjena!

Har precis städat klart garderoben (den blir väldigt lätt stökig) och buren. Men jag ta och avslutar för dag och fortsätter imorgon med skrivbordet, resten av rummet och dammsugning. På tal om städning, är det bara jag som älskar att städa med ashög musik på? Jag gick t.o.m ner för att lyssna om det hördes ner XD. Idag lyssnade jag på en blandning mellan Red, 30 seconds to Mars, The Nightmare Before Christmas soundtrack och Darin senaste skiva. Det Blev en riktigt härlig blandning, om man lyssnar på de fyra stilarna så har man min musiksmak.
Imorgon blir det även lite läxläsning, ska översätta lite spanska och träna på engelskaglosorna. Jag finner det konstigt rogivande att sitta på mitt rum och ha all tid i världen på helgerna för att städa och läsa läxor. Jag tror nog jag blivit lite mer ansvarsfull nu när jag börjat åttan.
Nähä ni, nu tänkte jag avsluta det här, fast innan jag avslutar; Håll tummarna på att jag får bra betyg på min engelska-uppsats.

Pussis! ♥