Momo

En fjärdedel

Trötter

Kategori: Bilder

Har startat upp min träning igen! Gud vad skönt det var att bara vara på gymmet och köra olika maskiner. Jag smsa med Emma samtidigt och såg mini-Thor. Ni vet Thor, från filmen...? Anyways, har såg exakt likadan ut, bara lite mindre, så vi skämtade om det under hela tiden som jag tränade. Vad mer har jag gjort? Ja juste! Jag har fått ett till erbjudande från min saxofonlärare. En grej på kulturkammaren i mars, så himla nice.
På tal om saxofonen så börjar spelandet gå bättre. Jag fick ju en egen julklapp som gjorde mig så frustrerad med det dåliga munstycket (har beställt ett nytt) och det faktum att den inte var inspelad över huvudtaget. Använder min lånesax's munstycke tills mitt kommer, så än så länge är det lugnt.
Ugh, har varit väldigt trött de senaste två veckorna. Så när jag har skrivit klart det här ska jag nog bara slänga in lite kläder i garderoben och sen gå o lägga mig.
Jag har börjat måla förresten. Med akrylfärger. Konstigt nog tycker jag att det är jättekul! Ni skulle kunna få se ett smakprov någon gång i framtiden, när jag blivit lite bättre.
Jag har plockat upp pärlande igen också. Och Pacman-samlande. Jag har i princip kombinerat pärlande och Pacman. För några veckor sen när jag surfat på Pacman-relaterade grejer hittade jag pärlade Pacman glasunderlägg. De var jättefina och man kunde beställa dem, men som den snåljåp jag är så gjorde jag dem istället själva. Påtal om det så måste jag köpa fler svarta pärlor! (Gör notis till mig själv).
Buenos noches, amigos! ♥

Tillbaks i sadeln, eller?

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Såg på två stycken Meryl Streep filmer på raken idag, vilket alltid får mig att må bättre. "Djävulen bär Prada" och "Julie & Julia" är nog två av mina absoluta favortifilmer. Jag skäms lite för att jag inte skrivit i princip någonting det senaste halvåret, men vad kan man göra? Jag har flera texter i min "rantbok" som jag har skrivit bara för att få ur känslorna ur kroppen, men jag är rädd att om jag lägger upp dem så är det någon som kommer läsa dem och känna sig förolämpad. Jag nämner aldrig några namn, men det är alltid ganska uppenbart vem det är.
Men nog om det! Jag har en Tumblr nu om det är någon som undrar. Jag är mycket mer aktiv där och uppdaterar nästan varje dag, det är nog därför jag i princip har gett upp med den här bloggen. Aurgh, jag är en hemsk männsika! Okej, nej, det är jag inte. Det känns som det dock, jag har något inte skrivit eller lagt upp något personligt på månader. Jag ska försöka komma tillbaks i sadeln dock, börja skriva igen. På riktigt!
Vad mer har hänt? Jo! Jag har fått göra väldigt mycket nu som har med musik o göra. Det har inte varit några stora grejer och det kommer inte bli några stora grejer, inte än. Jag uppträdde i hörsalen tillsammans med min orkester i julas. Jag sjöng, jag levde och mådde asbra. Vecka 6 så ska jag uppträda på brandstationen i samband med något slags skådespel. Det är bara för 6-åringar, men i all fall! Jag ska även söka in till De Geer-gymnasiet snart, i mars närmare bestämt. Håll tummarna att det går bra!
Stay happy, healthy and beatiful!
Lisa.