Momo

En fjärdedel

Arbetslös

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Det är klart nu. Eller ja, det har det varit i ungefär en vecka nu, men jag blev sjuk direkt så jag har mestadels legat nerbäddad i sängen den senaste veckan. Dock så är jag uppe på benen igen och tror fortfarande att jag ska tillbaka till skolan på måndag morgon. Jag tyckte inte om att sluta grundskolan, när jag inte vet hur det kommer bli efter. Hur är gymnasiet, för jag vet inte? Men nu är det ingen idé att dra fram ångesten, den kan vi spara till slutet av sommarlovet.
En rolig grej efter avslutningen var att en av grabbarna i min klass påpekade att vi nu var arbetslösa. Så resten av da'n gick vi runt och sa att vi var just arbetslösa. Jag vet inte riktigt om jag tycker om det...

Stress, stress, stress!

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Hej där!
Kikar in för att säga att jag inte ens borde vara här. Att jag är så stressad med skolarbete att jag knappt ens vet var jag ska börja eller ta vägen. Att jag har varit sjuk i två da'r och ledig i en men ändå inte haft förståndet att arbeta på det jag faktiskt måste arbeta på. Jag håller på att tippa över p.g.a min egen dumhet och vet inte om jag kommer klara av allt det här. Och istället för att sätta igång så sitter jag här och rantar. För att det får mig att må bra, och för att jag lugnar ner mig själv lite genom att göra så! Det var allt för idag, I'll keep you posted. Får se om jag är fullkomligt ihjälslagen eller något liknande av ungefär 4 lärare efter imorrn.
See ya!