Momo

En fjärdedel

Uppdatering?

Kategori:

Wow, idag är man minst sagt trött. Ännu en gång så pressade jag en utav mina deadlines till bristningsgränsen. Slutade med att jag satt  uppe till halv 4 i natt och skrev tal. Inte mitt bästa beslut den här veckan. Än så länge.
     I förra veckan så var det repetitioner som vanligt. Vi i ensemblen fick även se ett genrep för Schlagerberlesquen som de sätter upp på Arbisteatern här i Norrköping. Eller Bredgatan 54 som de nu kallar sig.
     På onsdagsrepetitionen var det dans med Daniel som gällde. Tangon sätter sig mer och mer och vi har en bakgrund som är rätt längd. Nu är det bara öva, öva, öva som gäller. Får dessutom börja öva i klackar så att jag inte avlider när det väl gäller.
     På torsdagen var det som sagt berlesquen som stod på schemat. Tre utav de som är med i Rent är även med där så det var extra roligt att komma och titta. En nipslip här och där och något danssteg som var lite off, men i det stora hela var det en riktigt bra show. Rekommenderas för mina vänner i Norrköping.
     På söndagen förstår jag inte riktigt vad som hände. Vi hade ett genomdrag, men vi saknade hälften av huvudrollen. Det var minst sagt… Intressant. Men det gick.
     Igår hände inte så mycket, hade inte repetition för en gångs skull. Eller jo, vi hade besök från Lunnevads folkhögskola. De hade en spelning för oss och sedan en frågestund. Känner mig mer och mer reda för högskolan, vet dock inte vad jag ska välja än. Kommer nog koncentrera mig på det efter Rent.
 
Tjing!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: