Momo

En fjärdedel

Hos Faster!

Kategori:

Tjena alla trevliga bloggare & bloggarinnor!

Är hos faster o har vart där ett tag nu, lånar pappas bärbara för tillfället... Ska se melodifestivalen vid åtta och äta nåt kött till. Intressant det här va rå.. xd Men nu ska jag säga vad jag gjort idag ;D Jag har vart me lilla Sofie i sthål-huset (älsk dig gmn) vilket var askul :) Vi va på bdb och kolla i typ 1 timme elr nåt. Men innan det var vi hos henne och gosa med hennes hamster Zunny, görgulli ^^ Men är avis på Sofies kompis Jennifer, som äger FULLSTÄNDIGT på att blogga. Din lille dumme unge! xd (Skoja) Wieee! Känner mig flum som fasen så jag kommer nog inte ha några vidare seriösa inlägg för resten av kvällen... X] (Luvin my smileysar) Uppdaterar snart!

Pözzar o Kramar
Wierda, flumma o galna Laisa

Inget att göra.

Kategori:

Ehm.. Hej! xd

Så boring just nu asså -.-' Men ska va me Soffe imorrn, ska bli kul :):) Trött som fan asså, fattar inte vf jag fortfarande sitter framför datan xd Ska nog lägga mig nu... Det gör jag.

Tröttis kramar
Lisa

Första inlägg!

Kategori:

Tjenamoss!

Det här är mitt första blogg inlägg och det första jag ska göra är att tillägna min kompis Sofie, en liten tanke. Hon tipsade mig om det här och jag tackade & bockade som en fin liten dam :P:P Nu var den tanken skänken... xd Men nu ska jag skriva om vad jag har gjort :):) Jag har chattat på msn & muppat till MCR, Löööve them so mötch :D Just nu är jag hungrig, har haft en kupong debatt me mammsen o pappsen xd Men jag vann o dom losa. ;P Men e trött som fasen oxå, boooring! Den som läser det här skulle nog somna av uttråkning xd

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: