Momo

En fjärdedel

Sakta utdragen mänsklighet ¤Oneshot¤

Kategori: Noveller

Ja... Ni kanske har sett den här novell på Dikta.se utav VampyrenSamantha, som då råkar vara jag :]
Men jag kände att ni läser skulle få läsa något litet skapat utav mig ^^
Och snälla ni, kopiera inte ._.
Enjoy! :D


Det var något annorlunda med idag, idag skulle hon synas. Idag skulle hon inte krypa ihop av rädsla när det tuffaste gänget kom gånende, utan sträcka på sig som det prakt exemplar hon faktiskt var.

"Hej Mira!" skriker någon förtjust bakom flickan med nyfunnet självförtronde. Hon sträcker ut armarna och kramar om sin exalterade vän.
"Hej" säger hon och ler svagt. Vännen ler tillbaka och drar henne mot klassrummet, men dem hejdas av en grupp översminkade flickor.
"Nämen är det inte lilla Mira & Co." säger sminkdockan längst fram med kuttrande och bubblande röst. Hon bländar dem med ett leende, men sedan ändras minen till en ilsken posé. "Borde inte ni bitchiga slampor fatta att ni ska hålla er undan?" fräser hon utan att dem har gjort något. Den ena flickan öppnar munnen för att svara, men Mira hinner före.
"Ska du säga, din hora." hon drar ut på orden och spottar avsikligt när hon pratar. "Du av alla människor borde hur det är att vara just en slampa." Sminkdockan blinkar förvånat med sina långa ögonfransar innan hpn fnyser och går där ifrån, men hon stannar till vid Mira.
"Vänta du bara Mira, när du är ensam efter skolan så ska du få se hur det går när man förolämpar mig." viskar hon förakt fullt.
De orden gör Mira nervös resten av dagen, hon håller sig nära sin vän och springer alltid ifatt någon efter lektionerna, hon ville inte lämnas ensam, inte idag. Men klockan envisas med och gå och när klockans sista rigning för dagen ljuder så kallsvettas hon så mycket att hon knappt får grepp om böckerna när hon skyndar ut från klass rummet och tar ut sina grejer ur skåpet. Även fast hon skyndar sig som om det gällde livet, så är skolgården ändå tom när hon kommer ut i det gassande solskenet. Hon sveper med blicken över skolgården, men hittar inget täcken på att gänget med sminkdockor är där. Det skulle inte förvåna henne om en boll av taggar skulle rulla förbi. Med snabba, nervösa steg börjar hon ta sig över skolgården med väskan hårt åtdragen i kors över axeln. Men även nu hindras hon och dras in i skuggorna vid en av skolbyggnaderna.
"Hejsan Mira, så du kom ändå, jag började bli lite orolig." väser ledaren mellan tänderna. Mira skakar bara på huvudet och försöker dra sig loss, men två andra tjejer håller henne i ett järngrepp. "Nu ska du få uppleva något fantastiskt", fortsätter hon, nästan spinnandes. Hon drar upp över läppen och formar, inte ett leende, utan hon blottar två sylvassa hörn tänder. Mira glor storögt, men innan hon hinner skrika, eller äns blinka, så hugger flickan henne i halsen och suger sakta men säkert ut blodet ur henne.
Suger sakta men säkert ut hennes mänsklighet...

Roligt

Kategori:

Ja.. Hej? o.o'
Jag vet att jag inte varit särskilt aktiv på bloggen på sistone, men vem har lust att skriva nu när det är sommar? -.-'
Man orkar helt enkelt inte göra det man har dit för när man nu ändå är ledig. Min hjärna funkar så iaf. Om nån säger; Ska vi dra och bada. Ja då får jag ryck och säger; Nej för helvete! Man orkar helt enkelt inte. Men jag har fått sånna här inlevelser på sistone så att jag MÅSTE göra något. NU! Inte sen. Det kan vara saker som att ta en promenad, ringa en gammal kompis, ta ett dopp utan att vara med någon, skriva en novell, lika på gräsmattan i solen, läsa en bok eller städa. Mamma har bett mig att göra saker, och jag har inte klagat över huvud taget.
Nu är det inte särskilt bra väder, men jag har lust att sätta mig utomhus med en god bok i handen. Det kallar jag att leva livet (: T.ex så gick jag på stan med en kompis som jag träffade senast för en månad sen. Hon är som en kille men är väldigt rolig att umgås att med. Jag köpte kläder och pins, medans hon köpte presenter till två av hennes kompisar. Och vet ni vad? Vi hade jätte kul! Efter vi varit där från 11 till 4 så gick vi och tog en läsk vid fräcka frökens och bara var. Vi slog i bordet och sjöng med i låtar som spelades. Folk stirrade på oss som om vi vore galna. En tjej i keps, linne och militär byxor och en i slitna shorts, svart och rosa t-tröja, tuperat svart hår och rosa skor, det tyckte dom verkade konstigt. Vi hade kul och skrattade hela tiden, vi levde livet. Jovisst, vi ropade saker åt folk vi inte kännde - dock inte något otrevligt - vi sprang in på Lagerhaus och slängde oss i kuddhögarna, lyfte på olika saker och sa; Det här ska jag skaffa när jag flyttar hemifrån, vi gick in på Gallerix och höll på, gick på toaletten, hade roligt i leksaks butiken, gick till bibblan och läste böcker och hade det allmänt bra när vi sprang runt och skrämde folk.
Och då frågar jag er; Vem sa att blondiner har roligare?
Ciao, Laisa!