Momo

En fjärdedel

Åska och alla hjärtans

Kategori:

Jag sitter nu och tittar närmare på folkhögskolor inför framtiden. Samtidigt som jag gör detta så sitter jag och lyssnar på Peter Jöbacks musikalalbum. Den gråa himmelen har börjat bli blå men vita fluffmoln. Jag mår bra, allting känns härligt och jag ser fram emot det kommande sportlovet som börjar i morgon.
     I helgen så har jag varit hemma hos Daniel, inte dans-Daniel utan en annan Daniel, med Kajsa och hennes syster Hanna och tittat på Star Wars. Slutade med att jag dessutom sov över på hans soffa, lite oväntat men det var skönt att inte behöva åka hem vid 2-tiden. Det var trevligt, men jag behövde skriva klart mitt politiska tal samtidigt, så jag var lite distraherad. Lyckades dock bli klart med det innan deadline, så det var bara att skicka in. Det känns som om jag har fått klart med mycket den här veckan. Skrivit klart inlämningsuppgifter och fixat ihop keynotes inför redovisningar.
     Det enda som någorlunda förstörde min vecka var ett prov jag hade i tisdags. Jag hade allting planerat för mig och satt och plugga in i det sista, men jag tror det tärde lite extra på mig. Som ni kanske vet så har jag ganska mycket på tallriken just nu, så ett prov var det sista jag behövde. Fick även reda på en sak som gjorde att jag blev lite emotionellt instabil, så jag valde att stanna hemma på onsdagen. Gjorde i princip ingenting och försökte mest få mig själv att må bättre. Jag tror att alla hjärtansdag kom i precis lagom tid. Jag fikade med mina bästa vänner innan jag stack till Star Wars-maran. Det var en intressant dag, jag valde att önska alla en glad alla hjärtansdag. Fick mig själv att må bättre när jag såg att det gjorde andra glada. Så det har varit en bra vecka med ett litet åskmoln i mitten.
 
Puss!

Uppdatering?

Kategori:

Wow, idag är man minst sagt trött. Ännu en gång så pressade jag en utav mina deadlines till bristningsgränsen. Slutade med att jag satt  uppe till halv 4 i natt och skrev tal. Inte mitt bästa beslut den här veckan. Än så länge.
     I förra veckan så var det repetitioner som vanligt. Vi i ensemblen fick även se ett genrep för Schlagerberlesquen som de sätter upp på Arbisteatern här i Norrköping. Eller Bredgatan 54 som de nu kallar sig.
     På onsdagsrepetitionen var det dans med Daniel som gällde. Tangon sätter sig mer och mer och vi har en bakgrund som är rätt längd. Nu är det bara öva, öva, öva som gäller. Får dessutom börja öva i klackar så att jag inte avlider när det väl gäller.
     På torsdagen var det som sagt berlesquen som stod på schemat. Tre utav de som är med i Rent är även med där så det var extra roligt att komma och titta. En nipslip här och där och något danssteg som var lite off, men i det stora hela var det en riktigt bra show. Rekommenderas för mina vänner i Norrköping.
     På söndagen förstår jag inte riktigt vad som hände. Vi hade ett genomdrag, men vi saknade hälften av huvudrollen. Det var minst sagt… Intressant. Men det gick.
     Igår hände inte så mycket, hade inte repetition för en gångs skull. Eller jo, vi hade besök från Lunnevads folkhögskola. De hade en spelning för oss och sedan en frågestund. Känner mig mer och mer reda för högskolan, vet dock inte vad jag ska välja än. Kommer nog koncentrera mig på det efter Rent.
 
Tjing!