Momo

En fjärdedel

Akvareller

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Hmm... Sitter hår och funderar på om jag ska dra fram mina kära akvareller och måla lite nu på vårkvällen. Jag vill testa mina ny-gamla penslar och se om de är något att ha. Så jag tar nog och målar något fint och vårigt. Någonting som får mig att må alldeles superbt. Eller så sitter jag och kladdar lite och ser vad som händer... Möjligheterna är gränslösa.
Ha en fortsatt trevlig lördag! ♥

Aouch

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Det har varit en väldigt konstig vecka, den som har varit. Mycket ångest men också mycket glatt och trevligt som hänt. Fick äntligen veta vare sig man har kommit in på sitt första hands val till gymnasiet eller inte (prelimenärt det vill säga). Visade sig att jag inte hade kommit in, vilket tog ganska hårt på mig. Det tog mig ungefär två dagar att fatta att det inte var jordens undergång, så man kan säga att mellan måndag och onsdag så var jag lite av ett vrak. Men med hjälp av Emmis och Ollies hjälp så drogs jag ur min misär. Jag är hemskt dramatisk, så det är helt otroligt att de äns lyckades. Emmi tog med mig på fika under tisdag-eftermiddagen och Ollie bara var där och gick med på att hjälpa mig med matten under onsdagen på orkestern. Så imorrn blir det matteplugg för hela slanten. Bless his soul Emma! (Internskämt, vet inte om jag vill berätta hur det äns kan ses som roligt). But anyway.
Just nu försöker jag skriva ihop en utav många uppsatser, går sådär. Måste göra klart den tills imorrn dock, har skjutit upp det alldeles för länge. Något mer? Nej, jag tror inte det.
Cheerio! ♥

Instagram

Kategori: Bilder

Tjosanhejsan! Kikar in en liten snabbis innan jag sätter igång med städning, dammsugning och plugg för en liten uppdatering.
Igår så fann jag den. Den finaste klänningen i hela världen hittade jag på Sisters här i stan. Har inte tagit kort på den dock, den är jättefin på, men ser lite knas ut på galgen hur man än fotar den. Så i stället får ni lite instagram bilder som varenda blogg jag läser på nu för tiden verkar ha börjat med.
Cheerio! ♥

Fikapauser

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Sitter här och skriver ner fina citat på färgglatt papper. Funderar på var jag ska sätta upp dem medan jag lyssnar på pepp-musik och försöker hålla mig vaken en liten stund till. Har inte hänt så mycket idag, har mest försökt städa extremt lite efter en lång sovmorgon och pannkakslunch. Lyckades ta ett skönt bad innan mammsen och pappsen hämtade upp mig för att åka och handla på Hageby. Det är i princip vad som har hänt idag. Mamma och jag ska nog ta och hänga lite på stan imorrn, blir nog mysigt. Kommer säkert bli något fika-stopp i så fall också. Ska nog göra lite valpögon så att vi kan gå till mitt nya favvis-kafé som bara är för henne och mig. Har övervägt om jag ska visa det för någon utav mina kompisar flera gånger, men det känns inte riktigt rätt, så jag upptäckte det genom mamma. Min fina, älskade mammsen.
Nej hörreni, godnatt på er! ♥

En vanlig dag i April

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Hejsan!
Nu sitter jag här framför datorn efter tre dagars produktivitet. Var hos Emma i två da'r, från 8 på tisdag-morgonen tills 4 på onsdag-eftermiddagen. På tisdagen satt vi mest och spela tv-spel och somnade under tiden. Vi åt också den mest ohälsosamma lunchen jag någonsin varit med om; hemmagjord chokladkaka samt popcorn. Men vad gör man? På onsdagen var vi dock lite duktigare och drog oss upp vid halv 11 och gjorde i ordning lite trevlig frukost för att sedan slå oss ner i hennes säng för att titta på Sex and the City. Många skratt och två timmar senare ger vi oss ut på en liten promenad med söta Tess innan vi tar oss an uppgiften att mocka i stallet. Jag hade smått ont i ryggen efteråt... Efter det så fick jag komma hem, packa om väskan och sedan dra och köra box på gymmet med kära mor och far.
Idag så fick jag gå upp lite tidigare för att spänna tandställningen. Efter jag hade fått turkosa band i mun istället för rosa så ringde jag till pappa och vi bestämde oss för att träffas för lunch. Det slutade med att vi hamnade på en liten vietnamesisk resturang precis previd stan. Jag åt någon underlig nudelsoppa med kött i. Den smakade sådär om jag erkänna, men jag lyckades få i mig hälften och gick därifrån mätt. När jag kom slappade jag några timmar innan jag tog tag i lite städning runt huset och gjorde fint här och var innan jag gick upp till Netto för att panta och köpa godis för de pengarna jag fick.
När pappa sedan kom hem var han jättesnäll och gjorde pannkakor åt mig till middag. Mums!
Sov sött! ♥

Bingolotto var det ja...

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Oj oj, vad ont jag har i fötterna. Men utav en bra anledning! Har faktiskt sprungit runt hela dagen idag. Först väkte kära mor min mig vid 11-tiden och undrade om jag skulle med till Ingelsta. Jovars, det kunde väl bli trevligt. Efter en relativt seg, halvdan frukost får jag reda på att vi ska gå dit. Jag var milt sagt inte road. Men jag sväljer latheten för att hoppa in i duschen och göra i ordning mig. Som tur var lyckas även mamma och jag övertyga pappa om att vi inte försöker vinna ett mara och kan ta det lite lugnt med gången. Väl framme på Ingelsta börjar jakten på byxor med att vi fyller våra magar med lite god mat. Sen blir såklart jag och mamma distraherade utav färger inne på ginatricot. Jag handlar aldrig på gina, men den här gången fick en jättefin tröja följa med mig ut ur butiken. Och det var ärligt talat det ända jag köpte på Ingelsta. Jag köpte dock en hood och t-tröja från Lager 157 och ett par jeans på Hageby i någon nyöppnad affär. Jeans-dealen var extremt bra med tanke på de jag hittade inne på JC. De inne på JC satt bra och asskönt, men de inne på den andra affären satt asbra, skönt och hade snyggare slitning. Dessutom var de billigare.
Tittar nu på stolen brevid mig och inser att mamma även köpte mig ett par pyjamasshorts. Det tackar vi kära mammsen för. Känner att jag inte har det minsta att klaga på idag, eftersom jag även fick träffa Felix idag. Och det är inte någon pojkvän eller så, det är min brorson på snart ett år. Han är supersöt och kravlar runt som en galning. Han gjorde även så att brorsan upptäckte stället där jag är som kittligast. Inte lyckat, må jag säga.
Men efter lite hejdå-ande och kramar så slutade det med att vi tillslut kom hem helskinnade. Och spelade bingolotto. Jag skäms lite för att vara ärlig... Vann ingenting dessutom, men vad kan man göra liksom? Var det något mer? Nej, jag tror inte det.
Sov gott! ♥

Telefoner och godis

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Alla dessa sociala medier, jag är glad över att de finns. Tumblr, Twitter, Instagram, knaske t.o.m Facebook. Det är inte det att jag skaffar massa nya vänner och att det blir awesome p.g.a det, utan att jag känner mig så uppdaterad och med på banorna. Jag hatar att inte veta vad som pågår, och med det här kan jag det. Vågar jag säga att det är helt otroligt? Som nu t.e.x, jag sitter här och skriver som en dåre efter ett två timmar långt skratt-kalas. Jovisst brukar man säga att man är lite "forever alone" när man sitter och skrattar själv framför datorn, t.o.m vi på Tumblr gör det. Men vem bryr sig? Ärligt talat.
Andra nyheter, mamma fortsätter smyga till mig godis samtidigt som hon fortsätter tjata om att jag måste träna regelbundet. Tvetydigt budskap? Det kan du ge dg på. Men varför klaga när det är sant?
Behöver köpa nya byxor tydligen (lies I tell you, liiiiies!). Ska dock försöka kompromissa med människan och försöka snirkla till mig ett par färgglada chinos istället, det är ju liksom vår nu. Även fast det är april-väder ute... Människan påstod dessutom att jag bara fikar bort mina pengar... Jag har fikat fyra-fem gånger det senaste kvartsåret. Japp, jag måste absolut fika bort alla mina pengar! Känner ni sarkasmen? Vem ni nu än är...
Väntar otåligt på mitt mikro-simkort, på tal om något annat. Fick telefonen i tisdags, men kortet hade de glömt, så nu sitter jag här med en telefon som inte kommer fungera om jag så försöker i flera timmar. Fun. Men kortet borde komma nu på måndag, eller nej, tisdag eller onsdag blir det ju! ...Damn. Märks det att jag är otålig? Det är en iPhone 4S btw, kände att jag behövde nämna det såhär i förbi-farten. Fick världens snyggaste skal av kära mor och far igår. Ett holografiskt med en döskalle på. Fett coolt! Nu saknas bara den skyddande filmen på framsidan. Om man bortser från kortet, de vill säga.
Aja, nu måste jag gå och lägga mig. Sov gott!

Ugh, ångest!

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Japp, jag har varit borta. Ett ganska bra tag nu va? Har ingen ursäkt egentligen, mestadels skolan och lite annat tråkigt som har behövts göras. Men jag har också försökt njuta lite av livet. Haft en trevlig födelsedag för ungefär två veckor sen, sen blivit firad flera gånger. Har fått saker från höger och vänster och känt mig lite extra bortskämd. Lyssnat på bra musik har jag också gjort, ätit god sallad under en veckas tid samt för en gångs skull köpt lite nya kläder.
På tal om något annat så är nu alla insökningar avklarade, jag har t.o.m fått tillbaka poängen från De Geer. Det var en smärre besvikelse kan man säga. Just nu sitter jag och ber för glatta livet att jag ändå får komma in, att de såg något i mig som var så unikt och att mina betyg räcker till en plats där bland alla nya ett:or. Jag mår nästa illa över hur spänd, förfärad och uppspelt jag känner mig inför det slutgiltiga beslutet i början av sommaren. Ska jag känna mig glad över att det bara är två ämnen kvar att ha nationella i? Om jag inte lyckas ta mig in på De Geer vet jag inte vad jag kommer göra. Jag är osäker om jag då vill skippa det klassiska och bara köra det jazziga på Rytmus eller om jag vill skippa hela skiten då och bli en teaterapa på Film & Musik istället... Jag orkar inte tänka på det just nu, det enda jag vet är att de på Film & Musik troligtvis kommer gilla mig mer än de på Rytmus kommer göra. Vi får se hur det går.
Ciao! ♥