Momo

En fjärdedel

Hår

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Åh, jag skulle verkligen vilja ha långt hår. Ett sånt som jag bara kan sätta upp på något intressant sätt. Färga det i varma röda och bruna färger med antingen rak eller snedlugg.
Åh!

Manga/Anime/Whatever

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Tjosan Hoppsan! :D

Jag går antagligen till skolan på måndag, och oj vad skönt det känns. ^^ Jag tycker helt enkelt inte om att vara osocial och vara sjuk, men vem gör det? Sitter just nu och lyssnar på lite Leona Lewis samtidigt som jag trixar lite på TinierMe (skum manga/chatt/whatever sida ^^''). Ska nog se lite på xxxHolic nu (också skum manga/anime/whatever sak som är helt galen XD), behöver få skratta lite.
Kramis! ♥

Att jag fortfarande lever är otroligt...

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Tjena tjena! :]

Är fortfarande sjuk, men idag ska jag ta tag i lite saker. Eller borde jag säga ikväll? O.o Anyway! Hostar fortfarande som en uteliggare med ont i halsen. Men jag vägrar ta halstabletter, eller dricka te. Jag lever på apelsiner, vatten och nässpray. Hur stavas nässpray egentligen..? Nässpräj? Nässpprej... Nässprey?! Haha, jag vet inte. Men ska fixa lite på rummet sen innan mamma och pappa kommer hem efter två dagar av ensamhet här hemma. Jag måste göra mitt Japan mojs också, det är egentligen inget svårt, orkar bara inte skriva massa saker på papper efter papper. Jag har ÅTTA sidor med information som jag ska försöka få ner till typ 2-4 =_= GAH!
Ciao! ♥

Fortfarande sjuk

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Hej!

Usch, jag har varit ensam hemma hela dagen, och kommer vara det till på torsdag. Det känns lite småcreepy att inte ha sina föräldrar hängandes över axeln hela tiden. Jag hade tänkt gå till skolan imorrn, men det blir inget av, inte förrens jag slutat hosta. Men jag ställer klockan som vanligt, och om jag mår helt okej, så drar jag iväg. Ugh, jag måste lämna en lapp till Eva också om Lucia. Det är helvete att gå i musikklass vissa högtider =_=
Men ska sova nu.
¡Buenas Notches! (Vet, min spanska suger ._.)

Alone

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Hej Allihopa!

Jag har tråkigt ._. Och har dessutom inget att skriva nu för tiden... Det händer fasen inget i mitt liv! Jag vinner inga tävlingar, skadar mig något minimalt och går inte på några evenemang. Eller jo förresten, jag har skadat handleden (William's fel, big time!) och gått på Show Boat med Iris. Det ena var gött, det andra... Inget vidare. Jag måste nog ta av stödbandaget, kan inte skriva XD "Krånglar av mig" Puh, mycket bättre.
Men iaf, inga nyheter, inget mer skrivande.
Ha en go kväll!
Laisa

Wohoooooo... Fisk!

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Idag känner jag mig lite hängig. Lite borta, lite trött. Och kanske lite ledsen. Jag gör mig av med allt för mycket energi under dagarna, men jag vill inte att någon ska fråga hur jag mår, så jag spelar helst glad. Om jag skulle gå runt och vara ledsen i skolan när jag inte orkar le, så skulle de hoppa på mig direkt och säga; "Nämen hur mår du?! Har det hänt något?!" Och om man då skulle säga att det inte var något skulle de inte tro en. För Lisa får aldrig vara ledsen eller deppig, aldrig. Jag har pratat med Emma om det här, och det är nästan som om det är mitt fel, att de är så vana att se mig glad och sprallig, så när jag är nere, då bryter helvetet lös. Jag vill ju inte vara en såndär docka som bara kan visa en känsla... Det är tufft där ut, fårstår inte ens varför jag gav mig ut.~And there you go! Dagens avreagering!
Nej men seriöst, det kan vara ett helvete :] IAF! Jag har läst Kimi Wa Pet idag (manga serie =_=) och jag vart så olycklig när den var slut. Den slutade lyckligt dock, men ändå. Alla mina favoriter tar slut först -.-' "Förbannar Gud" Men blahi blaha, nu skall jag sova. Sov gott, dröm sött!
Ciao! ♥

Avreagering

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Jag är så besviken. Så besviken och rädd. Jag är besviken på Tobbe. Varför var han inte där? Vi hade inte bestämt, men han sa att han alltid skulle vara där. Var han det? Nej!
Jag är rädd för mig själv. Jag går hela tiden över gränserna, utan att tänka efter, utan att se och tänka längre än näsan räcker. Och vad får jag kastat i ansiktet när jag gått över gränsen och hoppat över stupet? Jo, en massa skit. Orkar inte längre, vill inte längre.
Livet är skit!

Liten update

Kategori: Bilder

Hej igen!

Idag har varit en riktigt seg dag. Vaknade vid tolv (mamma försökte få upp mig vid tio, men det gick inget vidare) och satte mig vid tv:n i en halvtimme innan jag gjorde iordning mig för lunchen med päronen och några vuxna kompisar. Jag blev upphämtad av en stressad farsa och sedan bar det av till O'Learys med mina kära föräldrar och Liis & Horst (Hon är från.. Vet inte riktigt, men Horst är från Österrike :).) Vi åt oss mätta där (snarare så iproppade att vi höll på att sprängas) och sa sen hejdå till alla förutom Liis och Horst. Det slutade med att vi spang in på Andersson's bokhandel för att det skulle handa. Jag lyckades nästan tigga till mig en bok, men det nappade inte. Fick sedan skjuts av Horst och hämta mammas bil i Klockaretorpet. Åkte sen hem och slappade.
Det var hela min dag det! Ska vara med Sofie imorrn, och då får jag förhoppningsvis med mig min mössa hem då. Om inte så lär jag bli tokig =_=
Men det var allt.
Ciao! ♥

Gah

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Ugh. Mår inget bra, måste egentligen sova. Men pallar inte ;_;
Nej, nu ska jag släpa mig i säng.
Ciao! <3

Saxofonist

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Tjena igen!

Har precis sett klart ett till avsnitt av Criminal Minds, en utav de bästa kriminalserierna som någonsin uppfunnits. Jag tror att jag är lite kär i Morgan, men bara lite @_@ Harkel.. Iaf! Avsnittet var bra men lite småruggigt, jag tänker inte avslöja vad som hände dock, det kan ju finnas folk som tänker se reprisen.

In Another State of Mind.

Jag ska börja spela saxofon, vilket kommer bli riktigt kul. Jag är ju absolut inte som varenda annan stadsunge som vill lära sig spela gitarr eller piano. Piano vill jag endaste lära mig för att kunna sjunga och spela samtidigt, inget annat. Anywho! Kids, satsa på de coola, "retro" instrumenten, det kan löna sig. Det finns faktiskt elfioler... "Smygreklam smygreklam" Ojoj, får nog fortsätta med engelskan nu, måste bli klar med nästa kapitel innan imorgon. Jag förlorar några timmars sömn, men jag tar igen det med myskväll och sushi efter skolan. Sov gott, dröm sött!

Love, Laisa

Pysselhund

Kategori: Svammel utav den fåfänga

(Ignore thö le rubrik, min hjärna är död =_=)
Hm.. TJU!

Idag har varit fett nice, för att uttrycka mig klarspråkigt :D
Spring hit och dit mellan en satans massa lektioner med ett par för små klackskor på fötterna, det är livet det... ^^'' ANYWHO! Jag känner mig lite småtjofräs trött idag, eller, idag och idag, snarare hela veckan. Men den är ju snart slut, so keep up the good work Lisa! Öhöm.. "Host" Iaf, jag skall snart sätta mig med mina engelskaböcker och jobba ifatt allt det jag missat under mina veckor utav lathet. Jag gillar engelska, och brukar dessutom alltid ligga först i planeringen, men nu verkar den speeden hoppat över till spanskan och geografin ;_; (Det är iofs bra, men jag behöver det i alla ämnena, jag tänker icke vara en medelmåtta!) Fast på utvecklingssamtalet verkade allt vara finfint och ligga över snäppet medelmåtta och precis under snäppet underbarn. Haha, okej, inte underbarn, bara extremt duktig unge :3 Höm... (<--- Fint ord, indeed.) Ska nog börja med engelskan nu, innan jag börjar tjata om något japanskt skit också...

OXOX !