Momo

En fjärdedel

Jag har börjat samla...

Kategori: Bilder

... På skoinlägg!
Eller nej, jag har inte börjat samla, men jag har fått mina plattfots inlägg nu, och då kan man inte ha i de vanliga inläggen. För då blir skorna för små, och det gillar man ju inte direkt jättemycket. Men iaf, nu till något helt annat. Jag har ju inte bloggat på några da'r, men jag har haft lite fullt upp nu de här dagarna. Man har vaknat, gått till skolan, studerat, kommit hem, ätit mellanmål, studerat lite till, ens föräldrar kommer hem, man äter kvällsmat, är lite social under tiden man tittar på tv, ser på klockan och upptäcker att man borde gå och lägga sig, man säger godnatt och tillslut hamnar på sitt rum. Men går jag då och sätter mig vid datorn? Nej, nej, jag tvättar ansiktet och borstar tänderna som en snäll liten flicka och går och lägger mig. Visserligen ligger jag och lyssnar på musik till elva tolv-snäret, men det gills inte eftersom jag ligger och halvsover mesta delen av tiden.
Oj, det vart en ingående beskrivning... Men nu, idag och igår, har jag varit sjuk. Men nu har jag satt mig vid datorn (istället för tv:n dock) och börjat skriva på ett (sko)inlägg. Nej! Förlåt! Ursäkta skämtet, det sög. Men nä hörreni, nu ska jag sätta mig vid tv:n igen, för min hjärna orkar inte med allt skrivande och klickande.

Men vi ses!

Ishockey - Vita hästen!

Kategori: Kompott

Ja hej, människor där ute i världen!

Ja, rubiken säger ju det mesta; Jag har varit på hockey, otlroligt nog (Jag är inte världens största fan utav denna våldsamma sport). Det var.. Tja, intressant, för att beskriva det med ett ord. Jag har nog inte varit på Himmelstalunds hallen på 3-4 månader, och då har jag inte ens sett på hockey. Lite fotografiskt bevis på hockeyn;


Det här var... Efter första halvleks pausen.

Här.. vet jag inte o.o'_____________

Här.. Spelar dem bara.___________

Men nu till något annat! Jag har till exempel slutat 13.20 idag, och fått reda på att jagfår sovmorgon imorgon eftersom jag redan gjort testet i musik, så imorgon blir det att sova en halvtimme längre. Det skulle vart en timme, men jag måste fixa allt till skolfotot på morgonen. Nej ni, jag ska sova nu!
Kram!

A early but still late contribution!

Kategori: Bilder

Ja, hej människor från Mars!

Idag har man då varit i skolan igen, men jag är glad ändå, för tydligen börjar vi 09.00 varje Måndag, och slutar 13.20 varjeTisdag. Och i min värld är det fantastiskt! Att få den där lilla extra tiden för sig själv på morgonen, och sedan den där lilla extra timmen på eftermiddagarna som får en att vilja kyssa någon av glädje. Men nä ni, nu ska jag återgå till vad jaggjort idag; Jag har klippt mig, här får ni en liten bild;
Ja... Det vart en smärre skillnad, med tanke på att jag var helt emot raklugg, så är jag själv ganska chockad över resultatet. Men snyggt vart det väl ändå? Eller ser jag lika småbarnsaktig ut som i alla andra frisyrer jag har haft? Mamma och själva frisören sa att jag såg äldre ut, men dem kan ju alltid ljuga.
Ne ni, det är nog allt ni får veta för idag, för sängen ropar på mig. Och ja, innan jag slutar, så ser säkert många att min hår färg inte bara är en färg, utan många i samma. Så för er som bryr sig, here you go, a pic!Ja.. Men godnatt, alla kära vänner! ^^ <3

Söndag kväll!

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Ja, hej alla människor!

Jag vet att jag har missat att blogga i helgen, men min hjärna orkade inte. Agustifesten har ju varit, så då var det fullt sjå med det, sedan var det kalas dagen efter, så då orkar man helt enkelt inte sätta sig vid datorn och skriva om dagen. Och nu på söndagen då har jag all tid i världen, jag har knappt lyft ett finger idag för att vara ärlig. Jag har bara slappat, lyssnat på musik och ätit. Förutom när jag städade buren och dammsög, men det tog bara någon timme. Men herregud, tänk att det är Måndag igen imorgon, och vanlig skolvecka dessutom. Men jag börjar kl; 09.00, så det gör inte så mycket... Nähe ni, det var inte så händelsefullt idag, så ni får ursäkta detta osammanhängande svammel. Haha..! Men nu när skolan drar igång "på riktigt"  lär ni nog höra klag om läxor, vänner och krossade hjärtan. Det var himmlans mycket jag tjatar om skolan nu då, det måste vara något fel på mig. Eller så har föräldrarna smittat en med sitt lilla ansvars-prat o.o'' På tal om ansvar ska jag nog lägga mig och läsa eller liknande nu, så jag inte har stora påsar under ögonen i morgon bitti.
Men godnatt, alla glada budds!

Olycka...

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Snälla, fånga mig när jag faller!
Ta mig i dina armar och låta mig känna din kroppsvärme,
Bara en sista gång...

Tävling i intressanta rubriker, resultalt hittills; Jag suger på't -.-''

Kategori: Musik

Jaha, hej igen då!

Idag har varit en såndär "halft-på-sniskan-slash-sjuk" dag, jag var dock inte sjuk, utan dagen. Just nu sitter jag bara och lyssnar lite på Queen och Daughtry, och Daughtry tar nog första platsen i min musik del av hjärtat. Men iaf, idag har det inte hänt mycket, åtminstone inte av intresse från min sida. Men för er som vill veta har jag redovisat ett projekt med William ur min klass och Jenny & Frida ur parallel klassen. Sedan på eftermiddagen vart det folkparken, då jag faktiskt hade riktigt trevligt (tänk att det kan vara så intressant att titta på när killar åker skateboard på en ramp). Jag har även försökt hitta något att ha på mig imorgon på discot (präst gatan i stan, från 19.00 till 00.00). Det går milt sagt dåligt, äger jag inga kläder eller?!?!
Men nu, för att avrunda det hela, så får ni min favoritlåt med Daughtry;Ja, jag är lite av en rocker, men låten är ju skitbra i vilket fall som helst!
Ses!

Dagen i vanliga ord.

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Nämen tjena! (Den första glada hälsningen på länge, enligt mig då.)

Idag har jag då varit med min kära kompis Emma, en riktigt lattjig och kul tjej! Vi ska ju som sagt på Agustifesten nu på fredag, så jag tvingade in henne i duschen, peelade hennes ansikte, sminkade henne i varma guldfärger (vilket passade henne riktigt bra, hon använder aldrig smink), stylade hennes hår och drog på henne mina knall röda jeans och min "girls rock" t-shirt. Hon vart nog skapligt nöjd och satte sig sedan för att läsa i en utav mina Twilight böcker, som hon sedan hade svårt att lägga ifrån sig. Jag själv läste lite Naruto (Som ni kanske vet är en manga) och sedan min favorit; God Child (Även det en manga, saknar dock sista pocketen). Vi skrattade gott åt skämten i både Twilight och Naruto, så vi knappt kunde sluta le efteråt. Ja... Som de flesta vet beter jag mig inte ofta så mentalt friskt, utan lite halvgalet hela tiden, även när jag är sur. Ehm.. Men det var inget viktigt!

Nej hörreni, jag hinner inte mer nu o.o'''
Ses! :D

Andra dagen!

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Följ min blogg med bloglovin

Ja hej kära läsare... Om jag nu ar några kvar vill säga!

Idag har det då varit andra dagen i saken som kallas skolan. Och vi rörde på oss för en gångs skull, genom samarbets övningar, jag sög. Iaf! Vi hade alla ganska trevligt, killarna i klassen (närmare bestämt fem st) klättrade runt i någon konstig ställning. Dem slog sig mellan benen ganska mycket... Men det har inte med saken att göra! Just nu segar jag bara framför datorn med Daughtry som ett svagt backround-sound (ursäkta svengelskan). Bloggar checkas av och livet dråsar på som vilken dag som helst. Det händer inte så mycket här i Norrköping just nu kom jag på, förutom Agusti festivalen som är nu i veckan, då. Ne ni, jag hade tydligen ingen skrivarlust idag, men jag gjorde det iaf, som den envisa ko (som jag då kallades idag med mina fina gycklar bjällror kring fotleden) jag då är.

Men ha det fint hörreni, så kanske vi hörs mer ikväll! <3

Ja, Skolan ja...

Kategori: Musik

Ja hej folket!

Idag började ju skolan och hela tjottablängan. Man fick träffa kompisar igen, skratta åt sommarlovs minnen, träffa nya lärare, se små nya fyror förvirrat springa runt i korridorerna, för att sedan frusta till av skratt när man sett att de nästintill blivit skrämda från vettet med våra underliga upptåg. Man har träffat nya, gamla och någonstans-mitt-imellan lärare som man genast uppfattade som vilken lärare som helst. Man fick nytt schema, tjoade och tjimmade över de mest konstig saker, man hurrade när det blev rast och sprang glatt hem med någon kompis när skolan var över.

Allt detta och mycket mer har jag hunnit med idag, och jag har njutit av varje sekund. Visst är jag inte älskad av alla klasskamrater, men vad gör väl det? Om jag ser ut som en neonrocker är det väl mitt problem, inte deras.För jo, jag såg ut så med knall rosa stuprör, rosa armvärmare, heltupperat hår åt alla håll och kanter med en skinn jacka svept kring kroppen. Jovisst, folk stirrade, men det är väl sådant man får ta. Acceptera mig, eller förgås i försöken att ändra på mig!
Okej, negativvarning, men jag har sagt att jag ska klaga och gnälla om jag så vill.
Vi avslutar inlägget med en liten favvolåt;
Men hare gött hörreni!
Vi syns imorgon, fortsatt trevlig måndag :]

Hej folket!

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Ja... Det var ett tag sen nu.
Jag vet inte när jag bloggade sist, var det veckor eller månader sen? Men jag kan väl göra som alla andra männsikor och skapa en liten samman fattnings lista;
- Jag är inte död.
- Inte är jag gravid heller.
- Jag har städat mitt rum ett X antal ggr.
- Jag har besökt mitt barndoms hem.
- Jag har firat pappas födelsedag (närmare bestämt igår, men han fyller idag).
- Jag har nästan brutit armen.
- Jag har suttit framför datan en hel dag och gjort mamma en tjänst i samma veva.
- Jag har bytt säng kläder ett X antal ggr.
- Jag har haft ett soft sommarlov.
- Jag har levt!
- Jag har läst ut ett X antal tjocka böcker.
- Jag har gjort ett antal försök till en novell.
- Jag har sett mina båda bröder så fulla att dem knappt kunnat stå.
- Jag har städat skrivbordet ett X antal ggr.
- Jag har skaffat en ny stil.
- Jag har tagit kontakt med gamla barndoms vänner.
- Jag har läst sönder ett antal mangaböcker.
- Jag har försökt övertala min mamma om att jag ska färga håret rött, men alltid misslyckats.

Det var väl allt antar jag. Inte en ända punkt verkar ganska meningsfull, men så är det bara. Nu när skolan börjar imorgon kommer jag nog vara lite mer aktiv på bloggen; Jag kommer nog både klaga och gnälla, men jag kommer nog även att skratta och berätta om de mest knäppa saker.
Även fast jag bara är 13 år gammal så kommer jag nog även ibland självdisskutera om sådant jag inte ens borde vara intresserad av, men det får ni som tar er tid att läsa stå ut med. För jag kommer inte bli som de människor som inte kan stava överhuvudtaget som bara tycker det är coolt att ha en blogg. Visst, det är inget fel på sådana människor, jag vill bara inte bli en av dem.
Men hörrini, nu ska jag sluta låt så här negativ och låta lite gladare :D (Nämen titta; Inläggets första smile!)
Jag hade tänkt berätta om festen igår, men det gör jag nog imorgon, för ärligt talat; Jag orkar inte! XD

Men puss alla glada, ni som börjar skolan som jag; Ha en trevlig första skol vecka! :D