Momo

En fjärdedel

På sluttampen

Kategori:

Har inte varit något upptaderande de senaste dagarna p.g.a prov, luciatåg och dylikt. Men nu har det lugnat ner sig, med helg och allt. Det är inte slut riktigt än dock, på tisdag är det Juljazzen på Crescendo som gäller men sen efter det så borde det vara ganska lugnt. Eller ja, Emma och jag ska försöka komma in på Puls' gymnasiefest, om de har några biljetter kvar det vill säga. Så det är ju alltid roligt.
Lyckades äntligen hitta en present till Ollie idag, herregud vad jobbigt det, så nu är det bara att hålla tummarna att han tycker om den. Emma och Emmi var läskigt lätta att köpa till. Jag måste kolla med de andra om det funkar att ses för julklappsbyte i mellandagarna, så att det inte blir i januari som vi lyckades med för två år sen. Hehe...
Jaha, annars då? Hm, jag ska på barnkalas imorrn, vilket låter så lame, men det är det inte, inte egentligen. Flera delar av tjocka släkten kommer dit och att träffa alla är nog något av det bästa som finns. Ser ännu mer fram mot jul för den anledningen i sig själv. Pussar, kramar och mycket mat! (Och klappar såklart, klappar gillas alltid)
God Jul på er i förhand! ♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här: