Momo

En fjärdedel

För i helv...

Kategori: Svammel utav den fåfänga

Okej, vi kör igång med att jag är grymt stressad. Eller inte stressad, nervös snarare. På måndag kommer en av mitt livs viktigaste dagar att inträffa. Jag ska göra antagningsprovet till De Geergymnasiet i Norrköping. Svettigt? Ganska, tackar som frågar. Och det är bara en av de tusentals lama ursäkter till varför jag inte varit här. Jag har inte orkat, haft insperation eller tid att vara här, men ärligt talat så har jag helt enkelt haft lust. Jag har spenderat mina dagar genom att småplugga inför prov och tittat på youtube-videos. Jag har mest koncentrerat mig på att ha roligt. Jag var på Yasuragi Hasseludden i helgen för tredje gången. Jag var där med mamma och mina två fastrar, det var mysigt, men kunde ha varit mysigare. En av de positiva grejerna var att jag blev lämnad ifred väldigt mycket. Det gjorde att jag kunde varva ner lättare och bara försvinna för ett tag. I fall ni undrar så är Yasuragi ett japanskt spa i utkanten av Stockholm. Köpte lite smått o gott, vet inte om jag kommer visa det...
Imorrn blir det spexfoto. Bestämde mig för att vara paparazzi på kändistema. Jag vet inte, orkar inte fixa mig särskilt mycket, och paparazzi verkar enkelt men ändå kul. Ska fixa en "badge" om en liten stund med namn, foto och vem jag jobbar för. Blir säkert bra.
Asdfghjkl! Jag vet inte var jag ska ta vägen, så hispig är jag just nu. Vill bara springa runt i cirklar och skrika. Måste skaffa en äggmarackas, öva mer på låtarna, fixa grejer inför imorrn och träna in en jäkla monolog som jag har tappat bort. Fan. Fan fan fan! Okej, förlåt, behöver avreagera mig lite. Borde sluta nu, ska leta fram monologen.
Wish me luck! ♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här: